Gençlerin gözünden Windows 95 – Video

windows 95 video

Microsoft için son önemli bir başarı olan Windows 95 işletim sistemine günümüz gençlerinin gözünden bakmaya ne dersiniz? Bu ilginç videoda keyifli dakikalar sizi bekliyor.

Fine Brothers Entertainment isimli YouTube kanalı, gençlerin tepkilerini görmek için yaptığı videolara bir yenisini daha ekledi. Yaşları 15 ile 18 arasında değişen bir grup genci Microsoft Windows 95 işletim sistemiyle buluşturan bu videoda son derece ilginç tepkiler bulunuyor. Kısa bir süre içerisinde 7 milyon satan bu efsanevi işletim sistemi günümüzde kullanılmıyor.

Gençler, Windows 95 işletim sistemini o dönemin bilgisayarlarından biriyle kullanıyor. “Monitör bilgisayardan daha büyük.” Şeklinde yorumların haricinde “Wi-Fi olmadan internete nasıl giriliyor?” gibi yorumları da bu videoda bulmak mümkün.

Başlat butonunun hayatımıza girdiği ilk işletim sisteminin duyurulduğu günden bu yana 20 yıldan fazla zaman geçti. Bu süre zarfında bilişim teknolojilerindeki gelişim son derece şaşırtıcı. Gençlerin tepkisi ise bunun en iyi özeti. İşte o video.

Gençlerin Windows 95’e tepkileri – Video

Facebook ve WordPress İş Birliği Yolda!