Geleceğin Mühendislerine ZyXEL‘den Destek

ZyXEL

Üniversitelerle etkili işbirliği kurarak öğrenci ve akademisyenlerin uygulamalı alanlarda tecrübe edinebilmelerini destekleyen ZyXEL, özel Konya Karatay Üniversitesi’ne bilişim laboratuarı altyapısını yeniledi.

Selçuklu’nun tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan, sanayi ve ticaret dünyasıyla işbirliği içinde çalışıp uygulamalı eğitime ağırlık veren KTO Karatay Üniversitesi, öğrencilerini teknik yetenek, yabancı dil hâkimiyeti, sosyal ve kültürel becerini geliştirecek eğitim-öğretim ortamı sunmayı planlıyor. Bu vizyon çerçevesinde öğrenciler için teknoloji eğitim araçlarını güçlendirmeye çalışan Karatay Üniversitesi’ne destek ZyXEL’den geldi. Geleceğin mühendislerinin uygulamalı eğitim göreceği bilişim laboratuvarlarının iletişim altyapısı ZyXEL’in desteği ile kuruldu.

 ZyXEL

Büyük çoğunluğu yurt dışı deneyimli genç ve dinamik bir kadroya sahip, sanayi ve ticaret dünyasıyla işbirliği içinde yoğun uygulamalı eğitim veren KTO Karatay Üniversitesi, öğrencilerine daha iyi bir eğitim-öğretim ortamı sunmak amacıyla bilişim laboratuarları kurmayı planladı. Sunduğu uçtan uca network ürünleriyle eğitim sektörüne destek veren dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, bilişim laboratuarları kurulmasına VDSL2 Router, Switch, NAS ve kablosuz ürünlerle destek oldu.

Öncesi ve Sonrası: HTC One M8