Geleceğin Kurumsal Çözümlerini Mobile World Congress’te Tanıtıldı

Geleceğin Kurumsal Çözümlerini Mobile World Congress’te Tanıtıldı

Panasonic uçtan uca kurumsal çözümlerini Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress’te (MWC) sergiledi. Kaydedilen haberi neredeyse eşzamanlı olarak stüdyoya ulaştıran AJ-PX270, dayanıklı Toughbook ve Toughpad’ler ve güvenlik çözümleri ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Panasonic MWC etkinliğinde başta ulaştırma, lojistik, perakende, otomotiv ve bulut bilişim olmak üzere birçok sektörde iş yaşamını ve üretkenliği geliştirecek kurumsal çözümlerini tanıttı. Fiziki koşulların zorlu olduğu sektörlerdeki kesintisiz çalışma ihtiyacına yönelik Toughbook ve Toughpad’lerin yanı sıra, bulut bilişim sektörüne yönelik uzaktan güvenlik kaydı izleme ve saklama hizmeti www.cameramanager.com Panasonic’in MWC etkinliğinde sergilediği yenilikler arasında yer aldı.

Panasonic_AJ_PX270

 

Etkinlikte en çok dikkati çeken Panasonic çözümlerinden biri de, kaydedilen içeriğin neredeyse eşzamanlı olarak paylaşılmasını sağlayarak habercilik anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran “bulut uyumlu” ve elle kullanıma uygun AJ-PX270 kameraydı. Otobüs ve tren istasyonlarındaki araçların gözetlenebilmesini sağlayan, 360 derece Dome tipi Network kamera, LED ekranlar, perakendecilerin pazarlama faaliyetlerini kolaylaştıran ve hızlandıran İş Zekâsı Video sistemleri de Panasonic’in kurumsal dünyaya yönelik diğer yenilikleri olarak MWC’de ilk kez gün yüzüne çıktı.

Çift Ekran’lı YotaPhone İkinci Nesliyle Karşımızda