Geanee satışa sunulacak!

geanee

Geanee uygun fiyatlı bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Telefonun satış fiyatı 105 Dolar yaklaşık olarak 308 TL olacak. Bu telefon ne yazık ki  sadece Japonya’da satışa sunulacak.

Windows 10’un çıkış süresine oldukça az bir zaman kaldı. Çeşitli OEM üreticileri yeni cihazlarında Windows 10’a yer vermek için adeta sıkı bir yarışın içinde girdiler.

Geanee’yi Çinli bir Şirket sanabilirsiniz; ama değil Geanee Japonya Kökenli bir Teknoloji Şirketi. Firmanın ilk telefonu da kendi isimlerini taşıyan telefonu oldu.

geanee

Japonya’da pahalı olan telefonlara bir alternatif olarak üretilen Akıllı Telefon; gücünü Windows 10’dan alıyor. Konuyla ilgili bilgileri Windows Central sitesinden aldık.

Geanee WPJ40-10; telefonun kod ismi. Geanee adlı telefonun özellikleri ise şunlar: 4 inç kapasitif ekranlı WVGA çözünürlük; “800×480”.

1 GB ana bellek ve 8 GB dâhili depolama alanına sahip olan telefonun depolama alanı micro-SD kart girişi ile arttırılıyor. 5 megapiksel LED flaşlı kameraya, 2 megapiksel kamera eşlik ediyor. Telefon; Siyah ve Beyaz renk seçeneklerine sahip olacak.

Star Wars oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor