Gaming İstanbul 2018 ( GİST 2018 ) başladı! – Vlog

Gaming İstanbul 2018 (GİST 2018) başladı! - Vlog

Oyun severler tarafından merakla beklenen oyun ve eğlence fuarı Gaming İstanbul 2018 GİST 2018, nihayet dün itibarıyla başladı ve pazar akşamına kadar da devam edecek.

GİST 2018 yerli ve yabancı birçok önemli video oyun ve teknoloji markası yer alıyor. Vestel’den tutun da Türk Telekom’a kadar birçok firma, oyun severlere yeni ürün ve hizmetlerini tanıtıyor, fuarda özel deneyim alanlarında bilgiler sunarak özel kampanyalar hakkında da bilgiler veriyor.

Bu yıl fuarın iki tane önemli yabancı katılımcısı vardı; Ubisoft ve Nvidia ortaklığı ile fuara adım atan Blizzard.

GİST 2018 yerli ve yabancı birçok önemli video oyun ve teknoloji markası yer alıyor. Vestel'den tutun da Türk Telekom'a kadar birçok firma, oyun severlere yeni ürün ve hizmetlerini tanıtıyor, fuarda özel deneyim alanlarında bilgiler sunarak özel kampanyalar hakkında da bilgiler veriyor.
Gaming İstanbul 2018 (GİST 2018) başladı! – Vlog

Ubisoft, merakla beklenen yeni açık dünya FPS oyunu Far Cry 5’in demolarını oyuncuların beğenisine sundu. Blizzard’ın milyonlarca kişi tarafından oynanan oyunu Overwatch ise, ödüllerle dolu turnuvalarıyla oyuncuları online arenaya davet ediyor.

Tabii daha fazla detayı fuarı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Biz de Donanım Günlüğü ekibi olarak fuarın açılış gününde oradaydık ve sizler için bir Vlog hazırladık.

İyi seyirler.


Marvel’ın patronu Stan Lee hastaneye kaldırıldı