Galaxy Z Flip 3 Geekbench’te görüldü

Samsung’un 11 Ağustos’ta katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip 3 kapaklı telefonunu duyurması bekleniyor. Lansman öncesinde cihaz, bazı temel özellikleriyle Geekbench kıyaslama platformunda göründü .

Geekbench’te ortaya çıkan SM-F711U modeli, Galaxy Z Flip 3 5G’nin Kuzey Amerika versiyonudur. Cihaza güç veren “Lahaina” Qualcomm yongası, Snapdragon 888 amiral gemisi yongasıdır. Ayrıca cihazın 8 GB RAM ve Android 11 işletim sistemi sunacağını ortaya koyuyor.

Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 1015 ve 3161 puan aldı. Bu puanlar Exynos 2100 modelide gözüktü. Bilindiği gibi firma bazı pazarlarda farklı yonga setlerini kullanıyor. Galaxy Z Flip 3, 25:9 en boy oranı sunan 6.7 inç S-AMOLED ekrana ve 1.9 inç harici ekrana sahip. Sızan görüntüler , Z Flip3’ün çekici bir çift tonlu tasarıma sahip olacağını ortaya koydu . Biyometrik kimlik doğrulama için yana bakan bir parmak izi tarayıcıya sahip olabilir.

Galaxy Z Flip 3 Geekbench'te görüldü

10 megapiksellik bir selfie kamerası ile gelebilir ve arka kamera kurulumu 12 megapiksel birincil kamera ve 12 megapiksel ultra geniş lens içerebilir. Cihaz, 15W şarjı ve kablosuz şarjı destekleyen 3.300mAh pil barındırabilir. Kapaklı, 256 GB’lık yerel depolama sunabilir ve One UI 3.1 tabanlı Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışması muhtemeldir.

Cihazın 1.120 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Ayrıca birçok renk seçeneği sunulacak. Cihazın koyu yeşil, açık mor, bej, gri, siyah, pembe, lacivert ve beyaz gibi birden fazla renkte gelmesi muhtemel.

Galaxy A12 bu sefer Exynos 850 ile gelecek