Galaxy Tab A8 2021 temel özellikleri belli oldu

gf

Yaklaşan yeni Samsung tabletin 5K renderları ortaya çıktı. Söz konusu tablet, tasarımına ilk bakışı ve cihazın temel özelliklerini ortaya koyan bir raporu bize sunan görseller ile Galaxy Tab A8’in 2021 versiyonu.

Gelen raporlarda yakında çıkacak olan Galaxy Tab A8 ‘in yüksek kaliteli 5K görüntülerini ve 360 ​​derecelik bir videosunu gözlemleyebiliyoruz. Başka bir deyişle, tabletin tasarımının eksiksiz ve net bir görünümüne sahibiz. Görüntüler, 2021 Galaxy Tab A8’in, ekranın her tarafında göze çarpan çerçeveler ve arkada tek bir kamera ile tasarım olarak önceki modele benzer olduğunu ortaya koyuyor.

Galaxy Tab A8

Tasarıma bakıldığında, üst kısımda bir mikrofon ile birlikte iki hoparlör ızgarası bulunurken, sağ tarafta ses seviyesi düğmeleri ve parmak izi tarayıcı bulunuyor. Benzer şekilde, alt kısımda ayrıca USB Type C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık jakı yanında iki hoparlör ızgarası ve bir mikrofon bulunur. Arkadaki kameranın yanı sıra arka panelin ortasında markanın logosu yer alıyor.

Ayrıca gelen bilgilere göre, Full HD+ ekran çözünürlüğü sunması beklenen 10.4 inç ekrana sahip tabletin temel özelliklerini de paylaştı. Yalnız arka kamera, 8 megapiksel bir sensör ve Dolby Atmos’u da destekleyeceği bildirilen dörtlü bir hoparlör sistemi . Ne yazık ki, bu tabletle ilgili fiyatlandırma ve lansman tarihi gibi daha ince ayrıntılar hala bilinmiyor, ancak Güney Koreli teknoloji devinin Tab A8 2021’i LTE sürümünde ve yalnızca WiFi varyantında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Xiaomi, Deprem İzleme teknolojisi patentini aldı