Galaxy S8 fiyatı düşmeye devam ediyor!

s8 1

Samsung’un 21 Nisan’da satışa sunduğu yeni amiral gemisi modelleri ucuzluyor. İşte Galaxy S8 fiyatı ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8+ 21 Nisan’da raflardaki yerini almıştı. Galaxy S8 fiyatı, ilk çıktığında Avrupa’da 800 euro civarlarında, Amerika’da ise 725 dolar seviyesindeydi. Ülkemizdeki fiyatı ise 3999 TL olarak lanse edilmişti. (Lansman fiyatı 4399 TL idi)

Fakat S8 ve S8+’ın satışa sunulmasının akabinde, fiyatında da önemli düşüler göze çarpmaya başladı. Amerika’daki bazı dev perakendeciler, Galaxy S8 fiyatı için 700 doların altında etiketler koymaya başladı. Bu durumun hemen akabinde, fiyatlar çeşitli satış sitelerinde daha da aşağıya gitti.

Son olarak gelen haberde ise Galaxy S8 fiyatının 639 dolara kadar düştüğünü görüyoruz. Üstelik bu SM-G950FD kod ismine sahip çift sim modelli cihazın fiyatı. eBay üzerindeki güvenilir bir satıcı tarafından listelenen bu model, kısa sürede yoğun taleple karşılaştı. Üstelik aynı satıcıda S8+ modelinin fiyatı ise 728 dolar. Yani Samsung Amerika’nın belirlediği fiyattan 97 dolar daha ucuz.

Satılan bu cihazların, herhangi bir ek işlem gerektirmeden Amerika’da kullanılabildiğini de hatırlatalım. Yani hali hazırda ülkemizdeki kaçak telefonlar gibi pasaport kaydı ya da imei klonlama gibi işlemlere gerek yok.

Bu arada dip not olarak, ülkemizde de bazı e-ticaret sitelerinde Galaxy S8 fiyatının 3500 TL seviyelerine kadar düştüğünü hatırlatalım.