Galaxy S7 Edge için işkence testi! – Video

galaxy s7 edge iskence

Samsung Galaxy S7 için işkence testi videosu yayınlandı. Telefon için zorlayıcı testleri haberimizdeki videoda görüntüleyebilirsiniz.

Akıllı telefonlara yaptığı ilginç test videoları ile dikkat çeken “JerryRigEverything” isimli YouTube kanalının yeni konuğu Galaxy S7 Edge modeli oldu. Kıvrımlı ekrana sahip bu üst düzey telefon bakalım hangi testlerden kalacak, hangi testlerden geçecek.

Hemen her akıllı telefon için benzer testlerden geçiren YouTube kanalı, öncelikle telefonun ekranının dayanıklılığını test ediyor. Yaptığı çizme testlerinde telefonun ekranı altıncı seviyede çizilmeye başlıyor. Bu rakam zaten çoğu akıllı telefonda aynı düzeyde. Yani ekran konusunda üst düzey bir dayanıklılık söz konusu değil. Kamera sensörü ise ekrandan daha dayanıklı bir yapıda. Özel bir cam ile korunan kamera lensinin çizilmesi son derece güç.

Telefonun arka kapağı da tamamen camdan oluşuyor. Ancak ekran kadar dayanıklı değil. Dolayısıyla Galaxy S7 Edge modelinin arka yüzeyi için çizilmeye müsait diyebiliriz. LED flaş ve nabız sensörü için ise aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Çünkü arka kapaktan bile daha kolay çiziliyor. LED flaş ve nabız sensörü plastik bir kaplama ile korunmaya çalışılmış.

Bükülme testi de uygulanıyor. Telefonun kolaylıkla bükülemediği belirtilmiş. Ancak zorlarken arka kapakta bir boşluk oluşuyor. Telefon bükülmese de arka kapakta oluşan boşluk su geçirmezlik özelliğini olumsuz yönde etkileyebilir. Sözü daha fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım. Videoyu izledikten sonra Galaxy S7 Edge hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Galaxy S7 Edge işkence testi videosu

Her bütçeye uygun 7 sanal gerçeklik gözlüğü!