Galaxy S5 Mini Sızdırıldı

Galaxy S5 Mini Sızdırıldı

Samsung Galaxy S5 ailesinin yeni üyesi Galaxy S5 Mini modelinin teknik özellikleri ve görselleri sızdırıldı.

Samsung’un Galaxy serisi amiral gemisinin daha düşük özellikler ve daha küçük boyutla satışa sunmasıyla ortaya çıkan mini akımı, diğer üreticilerin de dahil olmasıyla yeni bir pazar oluşturduğunu söyleyebiliriz. Amiral gemisi modeller kadar ilgi çeken mini modelleri arasına, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5’in küçük kardeşi Samsung Galaxy S5 mini modelide dahil olmaya hazırlanıyor.

 samsung galaxy s5 mini 1

Sızıntıya kurban olan Galaxy S5 mini modelinin teknik özellikleri ve görseller ortaya çıktı. Son bilgilere göre Galaxy S5 mini çok kısa bir süre içerisinde kullanıcılarla buluşacağı iddia edildi. Telefonun teknik özellikleri arasında 4.5 inç boyutunda ve 720p çözünürlüğünde ekran, 8 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera, Galaxy S5’de olduğu gibi IP67 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası ve kalp ritm sensörü bulunacak.

 samsung galaxy s5 mini 2

Henüz kesinleşmese de Snapdragon 400 çip setinin Galaxy S5 mini modeline güç vermesi bekleniyor. Bunun yanı sıra 4 çekirdekli 1.4GHz işlemcili, Mali-400 MP4grafik yongası ve 1.5GB RAM ile desteklenen Exynos 3 Quad/3470 çip setinin de telefonda görev yapması bekleniyor.

Driveclub İçin Gerçek Sesler Kullanılmış