Galaxy S25 Ultra, uydu bağlantı özelliği için sertifikasını aldı

Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung’un Galaxy S25 Ultra’sına ilişkin sızıntılar giderek daha net hale geliyor. Dün sızdırılan render’larla görsel bir bakış sunulan cihaz, bugün 3C sertifikasyon veritabanında da görüldü ve 45W kablolu şarj desteğiyle geleceği doğrulandı.

Bu, önceki modellerle tutarlı bir özellik ve Samsung’un bu alandaki mevcut stratejisini sürdürdüğünü gösteriyor. Daha ilginç bir bilgi ise, Galaxy S25 Ultra’nın Çin pazarına sunulacak SM-S9380 varyantının uydu bağlantısını desteklemesi.

Uydu bağlantısı, acil durumlarda cep telefonlarının sinyal alamadığı bölgelerde iletişim kurmayı mümkün kılan bir özellik ve Galaxy S25 Ultra bu özelliği destekleyerek teknoloji dünyasında yeni bir adım atmış olabilir. Bunun diğer bölgesel varyantlara da gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Galaxy S25 Ultra

Boyutlarına bakıldığında, S25 Ultra’nın 162,8 x 77,6 x 8,2 mm ölçülerinde ve 219 gram ağırlığında olması bekleniyor. Bu da cihazın zarif ve ince bir yapıda olacağını gösteriyor. Ayrıca, Snapdragon 8 Gen 4 yonga setiyle güçlendirilecek olan telefon, önceki modellere kıyasla daha fazla RAM kapasitesine sahip olacak. Ancak kameralarda büyük bir değişiklik beklenmiyor; özellikle ultra geniş kameranın dışında, S25 Ultra’nın diğer kameralarının selefi S24 Ultra ile aynı kalacağı söyleniyor.

Galaxy S25 Ultra’nın Ocak 2025’te resmiyet kazanması bekleniyor. Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılarla birlikte, cihazın özellikleri ve potansiyel yenilikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi bekleyebiliriz.

Xiaomi Global, G24i ve G27Qi Monitörlerini Tanıttı