Galaxy S20 Ultra yakında yeni bir renk alacak!

Galaxy S20 Olympic Edition

Samsung Galaxy S20 Ultra cansız renk seçenekleri olan gri ve siyah versiyonları ile piyasaya sürüldü. Ancak yakın zamanda cihaza yeni renkler gelebilir.

Çok güvenilir bir kaynak Galaxy S20 Ultra için Samsung’un değişik renk seçenekleri üzerinde çalıştığını aktardı. Ice Universe takma isimli bu sızdırıcı tam renk hakkında detay vermese de bu rengin Twitter’da bahsedildiği gibi Aura Glow olmayacağını söylüyor. Bildiğiniz gibi cihazın 5G versiyonu bu sıkıcı renk yelpazesine ek olarak Royal Gold renk seçeneğine de sahip. Ayrıca bildiğimiz gibi Samsung Olimpiyat oyunlarının resmi sponsoru. Tokyo’da düzenlenecek olan ancak 2021 yılına ertelenen bu olimpiyatlara özel bir telefon daha geliştirdi. Daha doğrusu Galaxy S20+ 5G için Olympic Edition versiyonu tasarlandı. Bu telefon Matte Gold (Mat Altın Sarısı) renk seçeneği ile dağıtılacak. Ancak olimpiyatların ertelenmesi telefonu koleksiyonluk bir seri yapabilir. Çünkü sınırlı sayıda üretilmiş durumda.

Yukarıdan da anlaşılabileceği üzere en önemli aday altın sarısı Galaxy S20 Ultra. Ancak bunların dışında Cloud Blue (mavi bulut), Cloud White (beyaz bulut), Cloud Pink (pembe bulut) Aura Red (kırmızı aura) renk seçenekleri en muhtemel adaylar. Hatırlarsanız Aura Red, Galaxy Note 10’da kullanılmış ve oldukça tercih edilmiş bir renk seçeneğiydi. Samsung’tan konuya ilişkin yakın zamanda bir açıklama yapılması bekleniyor. Biz şimdi cihazın özelliklerine kısaca bir göz atalım.

Hepsiburada ’dan sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Galaxy S20 Ultra 4

İşte telefonun özellikleri

  • Galaxy S20 Ultra, 6.9 inçlik 1440×3200 (QHD+) piksel çözünürlüğünde 120 Hz yenileme hızına sahip Dinamik Amoled ekran,
  • F/1.8 diyafram açıklığına sahip 1/1.33 sensör büyüklüğüne sahip 108MP çözünürlüğünde bir ana kamera
  • 12MP çözünürlüğünde ve diyafram açıklığı f/2.2 olan ikinci bir kamera
  • Üçüncü kamera 10x optik zoom yapabilen 48MP çözünürlüğünde bir kamera.
  • bir adette ToF kamerası
  • Samsung Exynos 990 yonga seti (Dual-core 2.73 GHz Mongoose M5)
  • 12GB RAM, 128GB dahili depolama (256GB versiyonu da mevcut) ve 1TB harici depolama seçeneği
  • Ultra’da 45W hızlı şarj desteği bulunan 5000mAh’lık bir batarya