Galaxy S10 fiyatı belli oldu! İşte liste!

galaxy s10 5

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un 20 Şubat’ta resmiyete kavuşacak olan S serisinin yeni modellerinin fiyatları netlik kazandı. İşte Galaxy S10 fiyatı ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, 20 Şubat’ta S serisinin yeni modellerini tanıtacak. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda Güney Koreli şirketin 3 yeni S modeli tanıtacağını biliyoruz.

Samsung, Unpacked etkinliğinde Galaxy S10, S10+ ve S10E modelleriyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Ekran altı parmak izi okuyucusu ve delikli ekran tasarımı gibi yeniliklerle gelecek olan modellerin hangi fiyat aralığında yer alacağı da netlik kazandı.

Malum, iPhone X’in 999 dolardan satışa sunulmasından sonra akıllı telefon sektöründe 4 haneli fiyat dönemi de başlamıştı.

Dolayısıyla artık 1000 dolar ya da 1000 euro üzerinde etiketlere sahip telefonları görmek bizleri çok fazla şaşırtmıyor. Elbette bu durum Avrupa ve Amerika için geçerli. Türkiye’de ise akıllı telefon fiyatları 5 haneli rakamlara ulaşmış durumda. Görünen o ki yeni S modelleri de 5 haneli rakamlardan satılacak.

20 Şubat’ta resmiyet kazanacak olan Galaxy S10 fiyatı da netleşti. Tahmin edilebileceği üzere Galaxy S10 fiyatı cep yakacak. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Galaxy 10 fiyatı listesi ile başbaşa bırakalım.

Galaxy S10 fiyat listesi

Galaxy S10E fiyatı

galaxy s10 1

Model: 6GB RAM + 128GB dahili depolama
Renkler: Sarı, Siyah, Yeşil, Beyaz, Mavi
Fiyat: 749 euro


Yorumlar kapatıldı.