Galaxy Note 4 Kore’de Ön Siparişe Sunuldu

gsmarena 00117

Galaxy Note 4 Güney Kore’de ön satışa sunuldu ve kısa bir süre içerisinde tükendi. 

Akıllı telefon dünyasının en güçlü şirketlerinden biri olan Samsung en dişli rakibi Apple’ın yeni gözde modellerini tanıtması ile birlikte en iddialı serisi Note serisinin yeni üyesini ortaya çıkardı. Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Note 4’ü 26 Eylül Cuma günü memleketinde satışa sunması bekleniyor.

 

Samsung-Galaxy-Note-4-0

 

Samsung’un gözdesi Galaxy Note 4’ün resmi olarak satışa sunulmasından önce bazı perakendeciler ellerini çabuk tutarak şimdiden cihazı ön siparişe sunmuşlar bile. Hatta son olarak gelen haberlere göre ön siparişe sunulan cihazlar tükenmiş durumda. 3 şirketin ön siparişe sunduğu Galaxy Note 4’ler çok kısa bir süre içerisinde tükenmiş. Bu da cihazın ne kadar merakla beklendiğinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Galaxy Note 4’ü Günye Kore’de ön siparşe sunan şirketlerden en büyüğünün stokları yalnızca 9 saat içerisinde tükenmiş. Bunun yanı sıra Galaxy Note 4’ün Kore’de şuana kadar satılan en ucuz Note serisi cihazı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Cihazın Güney Kore satış fiyatının yaklaşık 920 dolar olduğu söyleniyor.

Minecraft’ın Windows Phone’a Taşınacağı Kesinleşti