Galaxy Ace Style Almanya’da Ortaya Çıktı

Galaxy Ace Style Almanyada Ortaya Çıktı

Samsung’un resmi olarak duyurulmayan Galaxy Ace Style modeli, Almanya’da ortaya çıktı. Bütçe dostu Samsung Galaxy Ace Style’da 4 inç boyutunda ekran görev yapacak.

Samsung Galaxy serisinin yeni üyesi Galaxy Ace Style, Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen etkinlikte ortaya çıktı. Telefonun resmi duyurusu henüz yapılmadı anacak Galaxy Ace Style’ın, bütçe dostu olması ve başta Avrupa pazarı olmak üzer bir çok ülkede satışa sunulması bekleniyor.

Galaxy Ace Style-4

Galaxy Ace Style, Samsung’un Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan ilk bütçe dostu modeli olacak. Telefonda 4 inç WVGA çözünürlüğünde ekran, 5 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera, VGA çözünürlüğünde ön kamera ve 4GB dahili depolama alanı bulunacak. Telefonun ayrıntılı teknik özellikleri şuan için belirsizliğini koruyor ancak Galaxy Ace Style’ın tek ve çift SIM kartlı olmak üzere 2 versiyonla satışa sunulacak. 200-300 Euro/275-410 Dolara arasında fiyatla Avrupa’da satışa çıkması beklenen Samsung Galaxy Ace Style’ın önümüzdeki günlerde resmen tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy S5 Zoom Sızdırıldı