Galaxy A51 özellikleri Geekbench’te ortaya çıktı!

Galaxy A51

Galaxy A51 özellikleri bugün Geekbench testinde ortaya çıktı. Samsung’un orta segmentte yer alacak olan modelinin özellikleri haberimizde.

Güney Koreli teknoloji devi Galaxy A serisi ile büyük beğeni toplamıştı. Galaxy A serisine yeni bir soluk kazandıran Samsung, yakın zaman içerisinde şimdi de A51 modeli ile karşımıza çıkacak. Bugün ise Geekbench performans testinde Galaxy A51’in özellikleri ortaya çıktı.

Galaxy A51, yenilenen Geekbench testinin tek çekirdek bölümünden 323 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 1185 puan alıyor. Bu puanlar düşük gelebilir ancak Geekbench’in algoritma değiştirdiğini ve tüm modellerin puanlarının düştüğünü belirtelim.

Gücünü Samsung’un üretmiş olduğu Exynos 9630 yonga setinden alan telefonda 4 GB RAM yer alıyor. Arayüz konusunda geliştirmeler yapan Samsung, bu modelde One UI 2.0 arayüzünü kullanıyor.

Huawei Nova 5z tanıtıldı! İşte özellikleri!

Depolama alanı bölümünde 64 GB ve 128 GB seçenekleri ile gelecek olan telefonun önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Kutusundan en güncel Android sürümü olan Android 10 ile çıkacak olan telefonun şimdilik bilinen tüm özellikleri bu kadar.

Galaxy A51 özellikleri

Tahminlere göre; Galaxy A51 modelinde Infinity-U ekran tasarımı kullanılacak. Kamera bölümünde ise bu modelde minimumda çift arka kamera kurulumuna yer verilmesi bekleniyor.