Foursquare Galatasaray Rozeti

Galatasaray

ABD den sonra Avrupada en çok kullanıcısı ve Check-in yapan kişi sayısı olarak 2. olan ülkemizde, Foursquare Turkcell’ den sonra bu kez de Galatasaray ile anlaştı.

Foursquare’in gelir modelini oluşturan reklam ve özel sponsorluk anlaşmaları olarak göze çarpıyor. Gelir kaynağı olan sponsorluklar kapsamında şirketler için özel olarak tasarlanmış rozetler de hazırlayan Foursquare’in Türkiye’de en son Galatasaray ile anlaştı.

İnternette aktif ve başarılı bir yol izleyen Galatasaray; bu sayede Foursquare’de kendi rozetine sahip olan ilk markalardan biri ayrıca da Türkiye’de ilk spor kulübü, Avrupa’da ise ilklerden biri oldu.Galatasaray

Uzun zaman önce Foursquare’de resmi sayfasını hayata geçiren Galatasaray; bu sayfayı beğenen ve belirli maçlarda check-in yapacak olan taraftarlarına özel olarak tasarlanan Galatasaray rozetine sahip olma imkanı sunacak. Ayrıca Galatasaray’ın ev sahibi olduğu maçlarda TT Arena’da check-in olan taraftarların maç sonunda maç topu, oyuncuların maç forması ve Galatasaray Store’da çeşitli indirimler kazanması da mümkün.

Dün akşam oynanan Kopenhag maçıyla beraber söz konusu işbirliği sayesinde Galatasaray rozeti kazanmaya başlayan taraftarların bu yeni uygulamayı çok sevecek gibi gözüküyor.