FlatOut 4: Total Insanity İçin Fragman Yayınlandı

060999

Flatout 4: Total Insanity için beklenen fragman yayınlandı. Peki, oyun çıkışını ne zaman yapacak? Oyun hangi platformlara çıkacak? Oyunun ön sipariş ücreti ne kadar? Detaylar haberimizde.

İlk oyunu 2005 yılında çıkan FlatOut serisi, yarışlarda ki sert çarpışmalar, kafa kafaya mücadeler sayesinde oyuncuların gönlüne taht kurmayı başarmıştı. Serinin ikinci oyunu ise IGN 2006’nın en iyi Playstation 2 yarış oyunu ödülüne ve Xplay 2006’nın en iyi yarış oyunu ödülüne sahip olmuştu. Ayrıca oyunda kullanılan Ragdoll fiziği oldukça geliştirildi ve araba bir yere çarpınca sürücünün dışarı fırlaması da mümkün oldu.

2011 yılında piyasaya sürülen FlatOut 3: Chaos And Destruction ise abilerinin başarısını yakalayamadı. Efektlerin yetersizliliği ve fiziklerde ki gerçekliğin az olmasından dolayı oyun bir çok eleştiriye maruz kaldı.

17 Mart 2017’de çıkışını yapacak olan Flatout 4: Total Insanity’den ise beklentiler şimdiden yüksek. Oyun Playstation 4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek. Oyunun PC sürümü ise Nisan ayında oyuncularla buluşacak. Ayrıca FlatOut 4: Total Insanity 27 araç, 10 farklı oyun modu, 42 mücadele, 20 yarış ve 4 arenaya sahip olacak. Oyunun rekabetçi bir Multiplayer modu da olacak.

FlatOut 4: Total Insanity çoktan ön siparişleri de başlamış durumda. Oyun Xbox Store üzerinde 180 TL iken 3 günlük indirimle 162 TL’den satılıyor. Playstation Store’da ise  179 TL’den satışa sunulmuş ama Playstation Plus üyelerine özel indirimle oyun 143 TL’den satılıyor.

FlatOut 4: Total Insanity oynanış fragmanına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Dwarves için Türkçe Dil Desteği Geldi