Flappy Bird’ün Yaratıcısı Geri Döndü!

Flappy Bird Her Zamankinden de İddialı Dönüyor

Gerek Apple ,iOS gerekse Android platformlarında, yalnızca ama yalnızca 3 gün yayınlanmasına rağmen fırtınalar estiren ve söz konusu platformlardan geri çekilmesi tepki yaratan Flappy Bird’ün yaratıcısı Dong Nguye, yepyeni bir yapımla yine ses getirecek.

Bazı mobil oyunlar, fenomen olarak, tüm dünyada akıl almaz bir ilgi yaratabilir. Buna örnek olarak Angry Birds, Candy Crush ve sadece 3 günlük ömrü olmasına rağmen Flappy Bird gösterilebilir. Flappy Bird, akıl almaz zorluk seviyesinin yanında bağımlılık yaratan yapısıyla pek çok oyun severi kısa sürede kendisine bağladı. Ne var ki yaratıcı Dong Nguye, bu tip bir ün istemediğini belirterek oyunu geri çekti.

Dong Nguye, şimdi Flappy Bird benzeri bir oyunla geri döndü. Silly Copters isimli oyunda helikopter kaskı giyen bir karakteri yönetiyor ve engeller arasında yön bulmaya çalışıyorsunuz. Tanıdık geldi, öyle değil mi?

flappy bird score screen

Silly Copters, Perşembe günü Android ve iOS marketlerinde ücretsiz olarak boy gösterecek. Reklamsız sürüm içinse 1 doları gözden çıkarmanız gerekecek.

Silly Copters öncüsü Flappy Bird gibi, üst düzey zorluk seviyesiyle oyun severleri çileden çıkartacak.

HTC Butterfly 2 Duyuruldu