Fiyat-Performans canavarı bir telefon: Spice XLife 511 Pro

spice xlife 511 pro

Yeni bir fiyat-performans canavarı telefonla karşınızdayız. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Çinliler ve Hintliler akıllı telefon üretiminde kıyasıya yarışan 2 Ülke olarak karşımıza çıkıyor. Hindistanlı firma Spice; yeni model telefonu Spice XLife 511 Pro’yu tanıttı.

Yeni model telefon; Dört çekirdekli işlemciye sahip bir yongaseti ve Android Kit Kat 4.4.2 işletim sistemi ile geliyor. Telefonun satış fiyatı ise 75 Dolar yaklaşık olarak 222 TL.

Telefon hem fiyat – performans canavarı hem de hediye canavarı neden mi? Firma; telefonlarını satın alanlara 1 adet ücretsiz Kılıf, 1 adet de Selfie Çubuğu hediye ediyor.

Bu güzel bir haber olsa gerek; çünkü Tahtakale ve Kabataş İskelesinde, Selfie Çubuğu satın alma derdinden de kurtulmuş olacaksınız. Spice firmasının Hindistan’da geniş bir Android işletim sistemli telefon eko sistemi var.

spice xlife 511 pro

Cihazın sonundaki Pro ifadesi sizi yanıltmasın; çünkü telefon o kadar da üst seviye özelliklere sahip değil. Şu an ki fiyat etiketiyle telefon için tek diyebileceğimiz şey; Giriş Seviyesi bir telefon olması.

Telefon renk seçenekleri olarak; Koyu Mavi, Siyah, Altın ve Mavi, Gümüş ile geliyor. İşlemci; 1.2 GHz hızında çalışıyor, grafik işlemcisi olarak Mali 400 kullanılmış.

1 GB ana bellek, 8 GB dâhili depolama alanı, micro SD kart desteği, 8 megapiksel arka, 3.2 ön kamera, 5 inç; “FWGA: 854×480” ekran çözünürlüğü de telefonun diğer özellikler arasında yer alıyor.

Microsoft bugün neleri tanıttı?