FIFA 22 için efsane indirim!

FIFA 22 PC sürümü hayal kırıklığı yarattı

Dijital oyun satış platformu olan Steam, FIFA 22 için müthiş bir indirim kampanyası başlattı. İşte indirim hakkındaki tüm detaylar!

FIFA 22 için efsane indirim! Bildiğiniz gibi futbol oyun dünyasında EA Sports artık tek kaldı. Alternatifsiz bir oyun haline gelen FIFA 22 de Ekim ayında çıkışını gerçekleştirdi ve bir kez daha eleştiri konusu oldu. Çünkü oyunun PC sürümü için hiçbir geliştirme yapılmamış, neredeyse sadece kadro güncellemeleri yapılıp oyun çıkarılmıştı. FIFA tutkunlarının bu durumu ne derece sorun edeceği bilinmez ancak Steam tarafından oluşturulan bir kampanya, PC için FIFA 22 satışlarını arttırabilir.

FIFA 22 için efsane indirim

FIFA 22 için efsane indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Steam, normal şartlarda 419,99 TL’den satılan oyunun fiyatını tam yüzde 40 indirim yaparak 251,99 TL’ye kadar indirdi. Üstelik FIFA 21’i kütüphanesinde barındıran oyun severler için de bir müjdemiz var. Steam, bu kişilere özel olarak yüzde 60 indirim uyguluyor ve böylece FIFA 22, 167,99 TL’den satın alınabiliyor. İndirim kampanyasının 24 Kasım gününe kadar süreceğini de söylemeden geçmemek lazım.

PC’de eski nesil oynanış tarzına sahip olan FIFA 22, yeni nesil konsollarda ise yenilenmiş yapısıyla dikkat çekiyor. Konsol oyuncularını daha gerçekçi çimler, zorlaştırılan pas sistemi, daha gerçekçi oyuncu hareketleri bekliyor. Yapay zekanın geliştirilmesi de oyunun keyfini ciddi şekilde arttırıyor. Ayrıca kariyer modunda artık sıfırdan kulüp oluşturulabiliyor.

Hyundai i10 Kasım fiyatlarıyla şaşırttı!