Fakir Kaave ile bol köpüklü bayramlar

1494254464 Fakir Kaave 299 25TL 9

Geleneksel Türk Kahvesi, geleneksel Fakir Hausgeräte teknolojisinden Fakir Kaave ile süzülerek en değerli anlarınıza eşlik ediyor.

Geçmişten günümüze en değerli anlarınıza eşlik eden geleneksel Türk kahvesi, bayramda Fakir Kaave ile sohbetlerinize lezzet katıyor. Türk kahvesinin bir yudumuyla en güzel anılarınız canlanırken, Fakir teknolojisi geleneksel lezzeti bozmadan yeni nesillere aktarıyor. Kırk yıl öncesi ile günümüzü buluşturan Kaave, kuşaklara köprü olup sevdiklerinizle geçirdiğiniz en keyifli anlarınızı unutulmaz hatıralara dönüştürüyor.

1494254476 Fakir Kaave 299 25TL 1

Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Kaave, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesi ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen Kaave, hızıyla olduğu kadar iddialı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Fakir konsept renk serilerine uyumlu olarak, Violet, Rouge, Rose, Mat Kahve ve Beyaz alternatifleriyle beş farklı renkte tasarlandı.

Bayram sohbetlerinizi bol köpüklü Türk kahvesiyle ölümsüzleştirecek Fakir Kaave, bir ömür yüzünüzde tebessüm bırakacak anılara yenilerini ekliyor.

Qualcomm’dan iki yeni mobil platform: Snapdragon 660 ve 630