FairPhone 2 parçalarına ayrıldı!

fairphone 2

Yeni model modüler telefon olan FairPhone 2, iFixit Ekibi tarafından parçalarına ayrıldı. iFixit, yeni telefona kaç puan verdi? Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Telefon satışa şu sloganla çıkmıştı: “Açılmak için tasarlandı”. Fairphone yeni model telefonu FairPhone 2 ile daha fazla kullanıcıya ulaşmayı amaçlıyor. 2.kuşak telefon ince hatlara sahip olması ile dikkat çekiyor.

iFixit; yeni model telefon FairPhone 2’ye, 10 üzerinden 10 puan vermiş. iFixit telefonla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Telefon kolay bir şekilde açılıyor ve kolay bir şekilde tamir ediliyor.

Modüler telefonlar yeni olduğu için onlara özel parçaları bulmak şimdilik çok zor. Çoğu Donanım Üreticisinin bu alana yatırım yapmasıyla Modüler Akıllı Telefon Pazarının gelişip büyümesi bekleniyor.

fairphone 2

5 inçlik IPS LCD panele sahip olan ekran Full HD: “1920×1080” çözünürlüğe sahip. Telefonun ekranı Corning’in Gorilla Glass 3 camı ile kaplanmış.

Telefonu sökmek için Yıldız Tornavidaya sahip olmanız yeterli. FairPhone 2 ile ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Xiaomi Mi5 3C Sertifikası alacak!