Facebook’un Video Programı Geldi

riffyfacebookon

Facebook kısa bir süre önce video uygulamasını yayınladı.
2004 yılında hayatımıza giren tam 11 seneden beri yanımızda olan sosyal medya sitesi Facebook video uygulamasını bugün yayınladı.Uygulamalarının arasına bir yenisini daha ekledi.Yeni uygulamasının adı ise Riff. Riff, Android ve iOS platformu için yayınlandı. Bu uygulama sayesinde 20 saniyelik videolar çekebilecek ve bunları birbiriyle birleştirip uzun videolar elde edebileceksiniz. Ayrıca en öncemli özelliklerinden biri de arkadaşlarınızla farklı bir konumda olsanız dahi aynı anda video çekebileceksiniz.Yani farklı yerlerde olacak fakat aynı video da yer alacaksınız.

riffyfacebook

 

20 saniyeden fazla video çekme süreniz yok.Özellikle sizin çektiğiniz videonun üzerine bir başka arkadaşınız kendi videosunu ekleyebiliyor. Böylece ortaya neler çıkacak tahmin bile edilemez.Fakat oldukça eğlenceli ve sıradışı olacağı düşünülüyor.
Uygulama şimdilik Android ve iOS için indirilebilir durumda.Ancak Windows Phone kullancılarına henüz gelmedi.Bu konuda bir açıklama yapılmadı fakat bir kaç güne geleceği düşünülüyor.

Android kullanıcıları uygulamayı yüklemek için buraya;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.riff&rdid=com.facebook.riff&rdot=1&feature=md

iOS kullanıcıları uygulamayı indirmek için buraya;
https://itunes.apple.com/us/app/riff-make-videos-with-friends/id971307496?mt=8

Epson’dan Profesyonellere Özel Projeksiyon: Eb-1985wu