Facebook Moments ön plana çıkmaya başlıyor!

facebook moments 10 ocak 2

Facebook son aylarda duyurduğu servislerden biri olan Moments artık ön plana çıkarılmaya başlandı. Facebook, kullanıcılarına Moments’i adeta zorunlu kılıyor. Detayları haberimizde.

facebook-moments-10-ocak-2

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, yenilikleri ile gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yaz duyurulan Moments isimli fotoğraf paylaşım uygulaması artık yavaş yavaş kullanılmaya başlanıyor. Android ve iOS uygulama marketlerinde olan Facebook Moments, kullanıcılara adeta dayatılmaya başlandı. Uygulamanın Türkçe dil desteği olduğunu da belirtelim.

Facebook Moments, fotoğrafları daha sosyal bir şekilde saklamanın yeni yolu. Telefonunuzdaki fotoğrafları senkronize edebilen uygulama, aynı zamanda kolayca paylaşmanızı da sağlıyor. Aslında buna bir çeşit fotoğraf sosyal ağı bile denilebilir. Tabii ki her fotoğraf herkese açık şekilde senkronize edilmiyor. Sadece sizin göndermek istediğiniz kişilere bu fotoğrafları yollamanız oldukça kolaylaşıyor.

Haberimize konu olan detay ise artık Facebook’un ana uygulama üzerinden fotoğraf senkronizasyon özelliğini kaldıracak olması. 10 Ocak 2016’dan itibaren Moments’i kullanmak zorunlu olacak. Bu sayede Moments hem fotoğrafları saklamak için bir galeri uygulaması hem de bir paylaşım aracı olacak. Fikir olarak son derece güzel görünse de bakalım uygulama Facebook’un planladığı gibi popülerleşecek mi?

facebook-moments-10-ocak

Telefonunuzu şarj etmek için 5 alternatif ürün!