Facebook Messenger’da Para Gönderme Özelliği Devrede

facebook messenger para gonderme 2

Geçtiğimiz Mart ayında bahedilen Facebook Messenger üzerinden para gönderme özelliği artık devrede. Şimdilik sadece ABD kullanıcıları için yayınlanan Facebook Messenger para transfer özelliği, mesajlaşma uygulamasını güvenli bir para transfer platformuna çevirmeye hazırlanıyor. 

facebook-messenger-para-gonderme

Facebook Messenger uygulaması önceden Facebook’un içerisinde bir bölümken daha sonra Facebook mesajlaşmak için ayrı bir uygulama olarak kullanıma sunmuştu. Geçtiğimiz aylardan itibarende artık Facebook kullanmasanız bile Facebook Messenger kullanabiliyorsunuz. Şimdide bu platformu çok daha işlevsel hale getirecek bir özellik söz konusu. Facebook Messenger üzerinden güvenli para transferi yapmak artık mümkün.

Para gönderme işlemini Facebook Messenger üzerindeki sohbet kutucuğunun üzerindeki “$” işaretinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunu yapabilmek için geçerli bir Visa veya MasterCard girişi yapmış olmanız gerekiyor. Sistem henüz sadece Amerika’da olduğu için Amerika’daki bankacılık sistemine özgü bazı özelliklere sahip henüz bu özellikler arasında Türkiye’yi ilgilendiren bir gelişme yok.

Aylık 700 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Facebook Messenger’ın güvenli para transferi özelliği, ilerleyne dönemlerde WhatsApp ile de entegre olursa mobil trendlere bir yenisi daha eklenir.

25 MB Altı En Popüler 10 Android Oyunu