Facebook açıkladı!

htc1

Sosyal medya devi Facebook açıkladı. Neyi mi açıkladı? Konuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Facebook: “ Herhangi bir telefon telefon yapmayı veya telefon tanıtımı yapmayı düşünmüyoruz” dedi. Yani Facebook’tan yakın bir zaman içinde telefon tanıtmasını beklemeyin.

Hatırlanacağı üzere Sosyal medya devi Facebook ve Tayvanlı telefon üreticisi HTC’nin ortak yapımı olarak karşımıza çıkan HTC First’in daha sonra herhangi bir devam ürünü de gelmemişti.

Zira tanıtılan telefon ise bir Duyuru olarak kaldı hiçbir zaman bir çıkış gerçekleştirmemişti. Gelen bilgilere göre telefon; herhangi ekstra özelliklere sahip bir telefon olmayacakmış.

Sadece telefonda Facebook yer alacakmış. Konuyla ilgili bilgileri Facebook Kıdemli ve Mesaj Ürünleri Başkanı Dave Marcus’tan aldık.

htc

Dave Marcus, CNET’e: “Muhtemelen herhangi bir telefon üretmeyi ve telefon tanıtmayı düşünmüyoruz” dedi. Anlaşılan Facebook; bir İnternet Projesi olarak kalmak istiyor yani herhangi bir Donanım üreten firma olmak istemiyor.

Öte yandan Facebook bir İnternet Projesi sonucu uygulama olarak telefonlarda yer alsa da taşınabilir cihazlar için hâlen Lider konumda yer alan bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

ABD’de okullarda zorunlu yazılım dersi