Evinizin İhtiyacı Olan Herşey Yandex’de!

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan klimaya kadar evinizin ihtiyacı olan herşeyi Yandex’te arayın; istediğiniz genişlik, yükseklik, marka ve fiyattaki eşyayı Yandex sizin için hızlıca bulsun!

Sunduğu hizmetlerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Yandex, artık eviniz için ihtiyaç duyacağınız çok sayıda ürünü kolayca bulup detaylıca inceleyebilmenizi ve daha iyi fikir sahibi olmanızı sağlıyor. Yandex üzerinden yapacağınız arama sonucunda ihtiyacınız olan eşyanın fotoğraflarına, teknik özelliklerine, farklı e-ticaret sitelerindeki fiyat bilgilerine ve bu sitelerle ilgili kullanıcıların yaptığı yorumlara ulaşıp İnternet üzerinden alışverişlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca ilgili ürün hakkında kullanıcıların yaptığı yorumlar da tek tıkla ekranınıza geliyor.

Yandex.Market2

Evinizin ölçülerine uygun eşyayı Yandex bulsun!

Evleneceğiniz, yeni bir eve taşınacağınız ya da eski eşyalarınızı değiştireceğiniz zaman, farklı ölçülere sahip alanlara uygun eşyayı bulmak için elinizde metre ile mağaza mağaza gezmenize artık gerek kalmıyor! Elinizdeki ölçülere göre uygun eşyayı bulmak için Yandex size kolay bir çözüm sunuyor. Örneğin; 70 cm genişliğinde 190 cm yüksekliğinde bir buzdolabına ihtiyacınız var, Yandex arama çubuğuna “buzdolabı” yazıp karşınıza gelen sihirbazdan ilgilendiğiniz markayı seçebilirsiniz. Daha sonra arama filtrelerinden aradığınız ölçüleri yazarak, bu ölçülere sahip buzdolabı modellerine, bu modellerin satıldığı e-ticaret sitelerindeki fiyat bilgisine ve ürünle ilgili kullanıcı yorumlarına anında ulaşabilirsiniz.

Yandex alışverişteki en büyük yardımcınız

Yandex ile artık oturduğunuz yerden evinizin ihtiyacı olan herşeyi tek bir tık ile bulabiliyorsunuz. Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan klimaya kadar aradığınız herşeyi Yandex tek bir liste halinde sunuyor ve size sadece aralarından seçmek kalıyor. Tüm renk, boyut, teknik özellik ve satış yerleri hakkında detaylı bilgileri veren Yandex ile saatlerce mağaza gezmek zorunda kalmıyorsunuz. Yandex ihtiyacınız olan en iyi seçeneği size sunarak alışverişte de hayatınızı kolaylaştırıyor.