ETZ 2015 Fark Yaratacak!

ETZ 2015 Fark Yaratacak

Geçtiğimiz yıl Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ilki düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ)’nin ikincisi Mart ayında Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenlenecek.

İlk etkinlikte olduğu gibi bu yılda eğitim, teknoloji sektörü, iş dünyası ve medyayı bir araya getirecek olan etkinliğe katılım yurt içinden ve yurt dışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek.

ETZ 2015 Fark Yaratacak!

2014 yılında ilki düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ)’nin ikincisi, 14 Mart 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Eğitim, iş dünyası, medya ve teknoloji sektöründen önemli isimleri bir araya getirecek etkinlikte hem yurt içinden hem de yurt dışından önemli konuşmacılar yer alıyor.

Geçen yıl düzenlenen ETZ 2014 etkinliğinde en fazla dikkat çeken hologram teknolojisi kullanılarak sunum yapan ünlü fizikçi Albert Einstein’dan sonra, ETZ 2015 etkinliği kapsamında da Graham Bell güzel bir sunum yapacak. Etkinlik boyunca moderatörler eşliğinde paneller yönetilecek. Bununla beraber eğitim teknolojileri alanındaki bilgi ve tecrübelerini aktarmak için çok sayıda konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

Tüm sektörleri bir araya getiren bu etkinlikte aralarında eğitimci, şirketlerden eğitim ve gelişim birimi personelleri, akademisyenler, veliler ve öğrenciler bilgi paylaşımında bulunacaklar. Prof. Dr. Ziya Selçuk, Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, Prof. Dr. Gonca Telli Yamamoto, Ufuk Tarhan, Doç. Dr. Steve Wheeler, Dr. Gary Motteram, Shelly Sanchez Terrell, Mehmet Nuri Çankaya, Mehmet Ali Neyzi, Doç. Dr. Şirin Karadeniz, Doç. Dr. Tufan Adıgüzel, Doç. Dr. İlhan Varank, Yrd. Doç. Dr. Yavuz Samur, İsmail Hakkı Polat ve Kayhan Karlı gibi katılımcıların bulunduğu etkinlik boyunca eğitim teknolojilerine dair deneyimlerini paylaşacaklar.

ETZ 2015 Fark Yaratacak!

ETZ 2015 etkinliğinde önceki yıla oranla hem katılımcı hem de konuşmacı sayısının artması bekleniyor. Etkinlik kapsamında 50’den fazla konu hakkında paneller, workshoplar ve proje sunumları yer alacak.

Doç. Dr. Tufan Adıgüzel önderliğinde kurulan ETZ Öğrenci Akademisi projesi sayesinde projelerini sunma fırsatı bulacak öğrencilerin yanı sıra Engelsiz Bilişim, Eğitimde Fark Yaratan Kadınlar (ELT Ladies in EdTech), Sosyal Medya gibi bir çok oturum düzenlenecek. Aynı zamanda CoderDojo ve Maker Hareketi etkinlikte yerini alacak.

Sosyal sorumluluk kapsamında ETZ 2014 etkinliğinde Umut Çocukları Derneği’ne yardım yapılırken, bu yıl yine engellilere yönelik yardım toplanacağı belirtildi.

Anonymous’den Büyük Saldırı!