EPSON Moverio akıllı gözlük ile yepyeni bir dünya

maxresdefault 37

ISE 2019 kapsamında EPSON Yeni Pazarlar Geliştirme Başkanı Valerie Riffaud Cangelosi ile firmanın sunduğu yeni ürünler ve hizmetler üzerine bir röportaj gerçekleştirdik. Firmanın yeni ürünlerinden Moverio akıllı gözlük, pek çok teknoloji severin hayatını kolaylaştırıyor. Moverio…

EPSON Moverio akıllı gözlük dünyayı değiştiriyor

Valerie Riffaud Cangelosi’nin belirttiğine göre EPSON, son yıllarda akıllı gözlük (Moverio) projelerine yoğunluk vermiş durumda. Firma, uzun süredir geliştirdiği akıllı gözlükleriyle günlük yaşantıyı daha kolay bir hale getirmeyi hedefliyor. Akıllı gözlüklerle sinema salonlarından tiyatro gösterilerine, şehir turlarından turistik mekân gezilerine kadar pek çok alanda kolaylıklar sunulabiliyor. Örneğin, duyma zorluğu çeken kullanıcılar, bu gözlüklerle tiyatro gösterilerini altyazılı olarak izleyebiliyor. Tabii burada anlaşmalı firmaların da önemi büyük. Zaten videomuzda, EPSON ile ortaklık gerçekleştiren kurumlardan Londra Ulusal Tiyatrosu’nun Teknik Yöneticisi Jonathan Suffolk’un yorumlarını da sunuyoruz.

Firmanın bir diğer dikkat çekici ürünü ise LightScene. Sadece bir spot ışığı gibi görünen bu ürün, farklı pozisyonlarda konumlandırılabiliyor ve sunumu yapılacak ürünlere farklı bir görsellik katarak etrafını zengin bir tablo gibi gösterebiliyor. Tabii bu teknolojiyi büyük bir duvarda ya da örneğin bir restoran masasında da kullanmak mümkün. Böylece zemin, sanki hareketli bir animasyon sistemine sahipmiş gibi görünüyor.

İyi seyirler.

1500 TL altı alınabilecek en iyi akıllı telefonlar (Şubat 2019)

EPSON Moverio akıllı gözlük dünyayı değiştiriyor