En Gizli Virüsleri Tespit Edebilen Şarj Aleti

belkin

Akıllı telefonlar için en büyük sorunlardan birisi kuşkusuz batarya sürelerinin kısa olmasıdır. Bu nedenle uzun yolculuklarda rahatlıkla akıllı telefonlarda istediğimizi yapamıyoruz. Şarjın bitmesi, yolculuk esnasında şarj edecek bir yerin olmaması gibi sebepler bizleri temkinli davranmaya itiyor. Peki bu derece temkinli olduğumuz şarj meselesinden başka, virüsler konusunda ne kadar temkinli davranıyoruz?

Şimdi sizlere sadece bir şarj aleti değil aynı zamanda telefonunuzu hem şarj eden hem de bir anti virüsden daha fazlasını sunacak olan Belkin marka şarj aletini takdim etmek istiyorum. Bu alet sayesinde akıllı telefonlar için sorun teşkil eden güvenlik açıkları sona erebilir. Çünkü bu Belki marka şarj aleti en hassas virüsleri dahi tespit edebiliyor. Çünkü telefondan harici bir sistem olarak çalışan bu cihaz, anti virüsün algılarını aşabilen virüsleri de tespit edebiliyor. Bu da telefonunuzda tam bir koruma sağlamanın en iyi yolu oluyor. Hem şarj aleti hem de anti virüs gibi kullanacağınız bu alet, sadece 65 dolardan satışa sunulacaktır.

belkin

Belkin markalı bu cihaz sadece 2 dakikada virüsleri tespit edebiliyor. Anti virüs programı olmayanlar için iyi bir çözüm bu şarj aleti olabilir. Kibrit kutusu boyutunda olan şarj aleti, telefonlarınızın şarj dengelerinde de artı yönde bir gelişme sağlıyor. Her ne kadar akıllı telefonların şarj sorununa kökten bir çözüm bulmamış olsa da, güvenlik açısından bir çözüm üretmiş durumda.

Bir şarj aletinden daha fazlasını sunan cihaza sahip olmak isteyenler için şunu söylemek istiyorum. Henüz piyasaya çıkmadı. Bir de hangi işletim sistemini destekleyeceği de ortada yok. Ama en popüler olan İOS ve Androit cihazlarında kullanabilmek mümkün olacaktır diye düşünüyoruz.