Eleman.net Mobil Uygulaması İle İşiniz Cepte!

mobil gorsel

Türkiye’nin iş ilanları sitesi Eleman.net, hayata geçirdiği “Eleman.net İş İlanları” mobil uygulaması ile adayların aradığı işe her an, her yerden hızlı ve kolayca ulaşmasını sağlıyor.

İnsan kaynakları sektörünün öncü firmalarından Eleman.net, yenilikçi ve teknolojik uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek iOS ve Android cihazlar için mobil uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama iş arayan adayların bilgisayara bağlı kalmadan akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarları aracılığıyla; iş arama, iş başvurusu yapma, başvurularını takip etme, fotoğraf yükleme, özgeçmiş oluşturma ve güncelleme gibi birçok Eleman.net modülünü kullanmalarına imkan sunuyor.

 mobil_ekran2

Eleman.net üyelerinin dörtte biri siteye mobilden giriş yapıyor

Eleman.net’e üye aday ve firmaların yüzde 25 gibi önemli bir oranının siteyi mobil cihazlar üzerinden ziyaret ettiğini belirten Eleman.net Genel Müdürü Özlem Demirci Duyarlar, “Türkiye’de yaklaşık 24 milyon kişi cep telefonundan internete bağlanıyor. Akıllı telefon ve tabletlerin yaygınlaşmasına ek olarak, telekomünikasyon şirketlerinin mobil internete yaptığı yatırımlarla artan internet hızı her geçen gün binlerce kullanıcının cepten interneti keşfetmesine büyük katkı sağlamakta. Özellikle 18-35 yaş arası bireylerin mobil internet kullanımında oldukça aktif olması, yüzde 78’inin 20-34 yaş aralığında olan Eleman.net üyelerinin çok büyük bir bölümünün mobil internet kullanıcısı da olduğunu gösteriyor.” dedi.

 mobil_ekran3

Gelecek mobilde

Cepten internet kullanımının artmasıyla birlikte mobil uygulama pazarının da büyüdüğüne dikkat çeken Duyarlar, “Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de her 100 kişiden 12’si mobil uygulama indiriyor. Bu oldukça ciddi bir rakam. Günümüzde mobil internetin geldiği noktaya bakacak olursak, bizim gibi teknoloji şirketlerinin bu gibi gelişmelere uyum sağlayamaması ve alternatif çözümler geliştirememesi düşünülemez. Biz bu noktada kullanıcı dostu tasarım ve fonksiyonel yapısıyla kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bir yöntem sunmayı hedefledik. Eleman.net mobil uygulamalarıyla adayların istediği her an siteye erişebilmeleri ve anlık olarak güncel iş ilanları takip edebilmeleri, böylelikle de iş arama süreçlerini çok daha hızlı ve kolay bir biçimde yönetmeleri sağlanıyor.  Artık adaylar aradığa işe zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın, kolayca ulaşabilecekler.” şeklinde konuştu.  

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Açıklandı