Dünyanın ilk 12,5 inç Ultra HD 4K Hibrit bilgisayarı

toshiba 3

İlk 12,5 inç Ultra HD 4K Hibrit bilgisayarı olan ToshibaSatellite Radius 12, TruBrite ekran özelliği sayesinde kullanıcılara, Windows 10’un gerçek güzelliğini yüksek kaliteli ekran, olağanüstü parlak renkler, kontrast ve netlik ile deneyimleme imkanı veriyor. Standart, dokunmatik HD, Full HD ve Ultra HD 4K çözünürlüklü ekran seçeneklerinden dilediklerini seçenler, uygulamaların, çalışmalarının ve medya içeriklerinin adeta canlandığına şahit oluyorlar.

Özellikle Windows 10’un Continuum özelliği sayesinde ekranınızda yer alan içerikler, en iyi şekilde görüntülenecek şekilde ayarlanıyor ve tablet, ya da dizüstü modları arasında kusursuz bir geçiş sağlanıyor. ToshibaSatellite Radius 12’nin dinamik doğası gereği, ekranlar CorningGorillaGlass NBT özelliği ile hasara karşı üstün dayanıklılığa ve korumaya sahip.

Ofiste, evde veya seyahat halindeyken kullanıma uygun, beş farklı kullanım moduna sahip olan ToshibaSatellite Radius 12’de Windows 10’la sahip olduğunuz kişisel dijital asistanınız Cortana ’ya ulaşmak için özel olarak yapılmış bir tuş bulunuyor. Tek tuşla Cortana anında hizmetinizde…

ToshibaSatellite Radius 12, Windows 10’la gelen “Windows Hello” özelliğini de destekliyor. “Windows Hello” özelliği sayesinde Satellite Radius 12, sahibini yüzünden, ya da parmak izinden tanıyor ve parola gerektirmeden giriş yapmasına imkan veriyor.

Unutmaya başladığımız telefon türleri!