Droid Turbo 2 için Marshmallow çıktı!

droid turbo 2 icin marshmallow

Droid Turbo 2 için Marshmallow güncellemesi artık dağıtılmaya başlandı. Verizon ve Motorola işbirliği ile güncel telefon, en yeni Android sürümüne kavuştu.

Motorola’nın başarılı amiral gemisi Droid Turbo 2 her ne kadar ülkemizde satılmasa da özellikleri ile dikkat çeken bir model. Son derece dayanıklı ekranı, dev bataryası ve performansı ile dikkat çeken telefon, artık aynı zamanda Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine de sahip.

Droid Turbo 2 için Marshmallow güncellemesi geldi!

Verizon operatörü ve Motorola’nın çalışmaları ile Droid Turbo 2 için Marshmallow OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı. Güncellemeyle ilgili geçtiğimiz ay test sürecinin başladığı duyurulmuştu. Motorola test sürecini son derece hızlı tamamlamış gibi duruyor çünkü daha 1 ay dolmadan telefona yeni Android sürümü dağıtılmaya başlandı.

Motorola markasına en yakın haber kaynaklarından biri olan Droid-life tarafından doğrulanan habere göre tüm Droid Turbo 2 kullanıcıları, OTA üzerinden Android 6.0 Marshmallow güncellemesini indirebilir. Motorola’nın yazılım bölümü yöneticisi David Schuster de kişisel Google+ profilinden bu gelişmeyi duyurdu.

Güncelleme iki aşamalı olarak dağıtılıyor. İlk güncelleme 23.21.24 sürüm numarasına sahip ve ufak boyutlu. Asıl güncelleme 24.14.10 numaralı ve boyut olarak çok daha büyük. Cihaz iki güncellemeyi de sırasıyla yaparak kullanıcısını en güncel sürüme kavuşturuyor. Arayüzde önemli bir farkın olmadığı da belirtilmiş. Yani standart özelliklerin geldiğini söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S7 Edge modelinin içini merak edenler için video yayınlandı!