Dev akıllı saat Rufus Cuff satışa çıkıyor!

rufus cuff dev akilli saat

Akıllı telefon ekranlarının giderek büyümesine alıştık, ancak akıllı saatler konusunda böyle bir ürünü daha önce görmemiştik. 3.2 inç ekranlı Rufus Cuff akıllı saat satışa çıkıyor. Dünyanın en büyük akıllı saatinin detayları haberimizde.

rufus-cuff-dev-akilli-saat

Geçtiğimiz yıl Indiegogo isimli bağış toplama sitesinde boy gösteren Rufus Cuff, bir akıllı saat projesi olarak yola çıkmıştı. Ancak en büyük farkı, dev ekranıydı. Rufus Cuff, tam 3.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Kıyaslama yapabilmeniz için, duyurulan ilk iPhone modelinin 3.5 inç ekrana sahip olduğunu hatırlatalım.

Indiegogo’dan talep edilen bağış rakamını neredeyse ikiye katlayan girişim, artık satışa çıkmaya hazır. 400 Dolar olarak belirlenen satış fiyatı, ön siparişe özel olarak 249 Dolar şeklinde belirtiliyor. Ürün, kendine has ilginç özelliklere sahip.

Rufus Cuff, 3.2 inç ekranının yanı sıra tam bir Android sürümüne sahip. Yani akıllı saatlerde kullanılan kısıtlanmış Android Wear’ı kullanmıyor. Android 4.4 sürümünü çalıştıran Rufus Cuff, 16, 32 ve 64 GB’lık depolama seçeneklerine ve 1 GB RAM’e sahip. Wi-fi ve Bluetooth gibi özelliklerle donatılan ürünün SIM kart girişi bulunmuyor. Android ve iOS uygulamalarıyla tam bir akıllı telefon asistanı gibi çalışabiliyor. Gelen aramaları cevaplama, tam boy QWERTY klavye, GPS videolu görüşmeler gibi özellikleri destekliyor. Yani aslında klasik bir akıllı saatten çok daha fazlasını sunuyor, üstelik klasik bir akıllı saat fiyatına.

2015’in en hızlı Android telefonları!