Detroit Become Human Türkçe demo yayınlandı!

detroit become human

Şu aralar PS4 sahipleri oldukça keyifli günler geçiriyor diyebiliriz. Zira daha bir kaç gün önce büyük bir merakla beklenen God of War, Türkçe altyazı desteğiyle raflardaki yerini aldı. Peki hepsi bu kadar mı? Elbette hayır. Önümüzdeki ay merakla beklenen bir oyun daha PS4 sahiplerinin konsollarına konuk olacak. Evet Detroit Become Human’dan bahsediyoruz. 25 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak olan Detroit Become Human için Türkçe metin desteğine de sahip olan bir demo yayınlandı. İşte detaylar.

Detroit Becom Human demosu artık oynanabilir

Genelde Sony kendi stüdyoları tarafından geliştirilen yapımlar için pek demo yayınlamaz. Bu oldukça nadir görülür. Fakat söz konusu yepyeni bir IP olduğunda, Sony bile bazı tabularından feragat edebiliyor.

Şimdiye kadar geliştirdiği farklı oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Quantic Dream, yine kendine has yorumu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu seferki durağımız ise 2038 yılındaki Detroit olacak. Yapay zekanın insan şekline büründüğü bu gelecek ütopyasında, binlerce karar ve onlarca farklı son bizleri bekliyor.

Oyunun ilk sahnesi Hostage’ın yer aldığı demo ile 2038 Detroit’ine ilk adımı atacağız. Şunu da dip not olarak belirtelim. Demonun boyutu yaklaşık olarak 3GB. Oynanış süresi ise yarım saat kadar. Bu yarım saat size oyun mekanikleri ve oynanış dinamikleri hakkında önemli bilgiler veriyor. Eğer boş vaktiniz ve PS4’ünüz varsa, mutlaka bu demoyu denemenizi tavsiye ederiz.

Twitch TV’de yeni rekor geldi!