Detroit Become Human için son video yayınlandı

Detroit Become Human

Quantic Dream tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Detroit Become Human için merakla beklenen çıkış videosu sonunda yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sony kısa süre önce PlayStation 4’ün artık yaşam döngüsünün sonlarına yaklaştığını açıklamıştı. Görünen o ki, PS4’ün son günlerini yaşaması bu konsol için son derece sağlam oyunlar yayınlanmasına önemli bir engel teşkil etmiyor. Keza önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak olan Detroit Become Human da bu duruma en yakın örnek.

Detroit Become Human çıkış videosu yayınlandı

Ülkemizde de Türkçe alt yazı seçeneğiyle satışa sunulacak olan Detroit Become Human 25 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak. Heavy Rain ve Beyond Two Souls gibi iki başarılı oyunun yapımcısı olan Quantic Dream tarafından geliştirilen Detroit Become Human, oyun severleri 2038 yılına götürecek.

İnsanların hayatını kolaylaştırmak için üretilen androidlerle dolu bir dünyada, Kara, Connor ve Markus adlı 3 androidi kontrol edeceğiz. Yapacağımız seçimler bizleri onlarca farklı sondan birisine yönlendirecek.

Zaten Quantic Dream’in daha önceki oyunlarını denemiş olanlar, bu stüdyonun işleyiş tarzını da az çok biliyorlardır. Oyun severlere sinema filmi tadında oyunlar sunan stüdyonun, yeni yapımı da ilgiyle karşılanacaktır.

Quantic Dream, 25 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak olan son oyunu öncesinde yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda oyundaki genel dinamiklere değinilmiş. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile başbaşa bırakalım.

The Crew 2 sistem gereksinimleri açıklandı