Decathlon’dan Kardiyo Koçu

decathlon

Oncoach ile spor yaparken kalp ritminize göre müzik dinleyin!
Decathlon yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi! Spor yaparken kalp ritmine göre müzik dinlemek isteyenler için tasarlanan Oncoach kardiyo destekli mp3 çalarla kendinizi müziği ritmine bırakarak forma girmenin tam zamanı!

decathlon

Kalp ritmi, kalori, aktivite analizi, manuel ya da otomatik müzik seçimi ve kronometre özellikleriyle Oncoach kardio destekli mp3 çalar spor yaparken müziğe ve kalp ritminize göre size koçluk yapar. Kalp ritminizin sıklığına göre, elektronik koçunuz size en yararlı talimatları verecek ve egzersiziniz kalp ritminizle orantılı olacak.

myGeonaute.com üzerinden 4 kategoriden oluşan ve size yardımcı olacak bir seans seçin:Unwind | Lose weight | Progress | Relax ve hedefinizi belirleyin. (5kg vermek, maraton bitirmek vb.), egzersiz sıklığınız, seviyeniz, spor seçiminiz ile online koçunuz size kişisel bir program belirleyecek ve hafta hafta hedefinize yaklaşacaksınız! Koşu, bisiklet , eliptik bisiklet modu gibi egzersiz şeklinizi belirleyin ve kendi  müziğiniz sizi yönlendirsin!

Ürün fiyatı:299,90TL

Samsung Galaxy K Zoom, Avrupa’da Satışa Sunuldu!