Dark Souls 3 Satış Rekorları Kırıyor

Dark Souls 3 Gamescoma hazir olacak1

Geçtiğimiz hafta tüm dünyada satışa çıkan Dark Souls 3 satış rekorları kırıyor. Oyun, From Software stüdyosunun en hızlı satan oyunu oldu. Ayrıca stüdyonun en iyi çıkış günü satışı rekoru da Dark Souls 3’e geçti.

Dark Souls serisinin yeni oyunu olan Dark Souls 3, Mart ayında Japonya’da satışa sunulduktan sonra geçtiğimiz hafta dünya genelinde satışa çıktı. From Software tarafından geliştirilen oyun ilgiyle karşılandı ve daha ilk haftasından en çok satan oyunlar listelerine üst sıralardan girdi. Böyle olunca satış rekorları da üst üste gelmeye başladı.

dark-souls-3-artwork-001-600x300

From Software ve Bandai Namco, bugün bir açıklama yayınlayarak oyunun kendileri adına birçok rekora imza attığını duyurdular. İki şirketin ortak açıklamasına göre Dark Souls 3, firmanın en hızlı satan oyunu oldu. Ayrıca en iyi çıkış günü satışları konusunda da rekor yeni Dark Souls oyununa geçti. Her iki firmada tam rakamları açıklamadı ama tüm dünyada oyuna ilgili oldukça yüksek. Bu noktada oyunun en büyük sıkıntısı PC’de yaşanan sıkıntılar. From Software’in bu sıkıntıları gidermek için bir an önce güncelleme yayınlaması lazım. Aksi taktirde bu durum satışları yavaşlatabilir.