Daha Gerçek Oyun Deneyimi İçin: KOR-FX

kor fx 1

KOR-FX Oyunu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak.

Oyun sektörünün hızla gelişmesi sonucu her geçen gün çok daha başarılı grafiklere sahip oyunlar ortaya çıkıyor. Öyle ki son zamanlarda piyasaya sürülen oyunlar adeta animasyon film niteliği taşıyor. Oyunların grafik anlamında geliştirilmesinin yanı sıra geliştirilen birçok oyun aksesuarı oyunculara alışılagelmişin dışında bir oyun deneyimi vaat ediyor. En popüler oyun aksesuarlarına örnek olarak ise Xbox’larda yer alan Kinect’i ve Facebook’un satın almasının ardından daha popüler olan Oculus sanal gerçeklik gözlüklerini gösterebiliriz.

 

 

 

Oyun aksesuarları genelde gözlük,kulaklık veya elde tutulan aparatlar olarak karşımıza çıkıyor. KOR-FX ise yelek şeklinde olması ile dikkat çekiyor. KOR-FX’i kısaca tanımlamak gerekirse cihazın dokunsal geri bildirim sağladığını söyleyebiliriz. Cihaz dokunsal geri bildirimi 4DFX teknolojisi sayesinde yapıyor.

KOR-FX’in oyunculara yaşattığı oyun deneyimi ise şöyle; Herhangi bir oyun oynarken size yaklaşan bir düşmanın sesini direkt olarak göğüs kafesinizde hissedebiliyorsunuz. Bu sayede düşmanın nereden geldiğini daha iyi hissedebiliyor ve oyunun içine daha çok girebiliyorsunuz.

 

kor-fx-2-600x431

 

 

Kor-Fx PC, Mac, oyun konsolları, tablet ve 3.5mm ses çıkışı kullanan bütün cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor. Kor-Fx oyuncular için farklı bir deneyim yaşatırken,sanal gerçeklik gözlüğü ile birlikte kullanılır ise çok daha farklı bir deneyim sunabilir. Cihazın tak oyna özelliğine sahip olması herhangi bir program kullanılmasına gerek kalmadan bilgisayar, oyun konsolu ve benzeri cihazlarla kolay kullanım sağlıyor.

KOR-FX iki ayrı parçadan oluşuyor. Bu parçalar yelek ve verici. Cihazın sahip olduğu verici sayesinde oyuncunun hareketleri kablo ile kısıtlanmamış oluyor. Bunun yanı sıra KOR-FX’in 4 aadet AA pil ile çalıştığını da hatırlatmakta fayda var.

Bir Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan oyun aksesuarının Eylül ayından önce satın alınması mümkün gözükmüyor.

2015 Mercedes S65 AMG Coupe Yüzünü Gösterdi