Casio, en uygun fiyatlı akıllı saati olan G Shock GBA900’ü piyasaya sürdü

Casio, en uygun fiyatlı akıllı saati olan G Shock GBA900'ü piyasaya sürdü

Casio, G-SHOCK serisinden yeni bir saat çıkardı. Saat, dijital ve analog bileşenlerin bir karışımı. Yeni Casio GBA900, kendisini çok yönlü bir egzersiz ve sağlık arkadaşı yapan çeşitli özelliklere sahip bir fitness saati.

Cihazdaki Bluetooth bağlantısıyla, G-SHOCK Move uygulamasını kullanarak antrenman ilerlemenizi hızlı bir şekilde akıllı saate aktarabilirsiniz. G-SHOCK Move uygulaması Android ve iOS cihazlarla uyumlu. Uygulama, saat tarafından izlenen adımları, koşu mesafesini ve diğer performans ölçümlerini görüntüleyebilir. Saat, kullanıcının fitness takibin izlemesini sağlayan yerleşik sensörlere sahip. İvmeölçerler ayrıca 5 alarm modu, şok ve su direnci, 48 şehirli dünya saati ve cihazı aydınlatan çift LED ışık gibi çeşitli özelliklere sahip.

Casio, en uygun fiyatlı akıllı saati olan G Shock GBA900'ü piyasaya sürdü

GBA900, klasik Casio G Shock görünümü hissini uyandırıyor ancak 16,6 mm’lik ince bir kasaya sahip. Çoğunlukla çalışan veriler olmak üzere performans takibi için LCD arayüzünün üstünde analog kadranlı büyük bir 51.3 × 48.9mm saat yüzüne sahip. Bunlara hız, koşu mesafesi, harcanan kalori ve tempo dahil. LCD’de günlük adım izleyici ve ayarlanabilir çoklu zamanlayıcı mevcut. Casio GBA900 spor saati, akıllı giyilebilir cihazların ayırt edici özelliği olan bazı temel işlevlerden yoksun. Kan oksijen veya kalp atış hızı sensörleri ise yok. Cihaz düşük fiyatlı bir fitness saati ve Casio’nun web sitesinden ve diğer perakendecilerden 130 $ ‘a ön sipariş verilebilir. Casio, farklı tonlarda saatler ve diğer temel elektronik ekipmanların üretiminde uzun bir geçmişe sahip. Kademeli olarak endüstrinin fitness cihazları segmentine giriyor. Bununla birlikte, şirketin birinci sınıf ürünlerle pazarın bir parçasına sahip olması için portföyünü genişletmesi gerekebilir.

Arınma Gecesi Sonsuza Dek filmi için ilk fragman