Büyük İkramiye Size mi Çıktı, Yandex’ten Öğrenin

Kullanıcıların güncel bilgilere en hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen ve bu yönde çalışmalarını devam ettiren Yandex, Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto, On Numara ve Milli Piyango çekiliş sonuçlarını anında karşınıza getiriyor.

Arama motorunda yaptığı yenilikler ve eklediği özellikler sayesinde kullanıcıların aradıkları bilgilere en kısa yoldan ulaşmasını sağlayan Yandex, şans oyunları sonuçlarına en hızlı şekilde ulaşılmasını sağlayan yeni sihirbazını duyurdu. Şans oyunları arama sihirbazı, Milli Piyango, On Numara, Sayısal Loto, Süper Loto ve Şans Topu sonuçlarını arama ekranında gösteriyor.

sans_Oyunlari_1

Güncel Sonuçlar Anında Karşınızda

Şans oyunlarının sonuçlarını görmek isteyen kullanıcıların, bu bilgiye en hızlı ve güncel şekilde ulaşması için tasarlanan bu servisten faydalanmak için yapılması gereken tek şey bakılmak istenen şans oyunun adını Yandex arama motoruna yazıp, aratmak. Örneğin “şans topu” şeklinde bir arama yapıldıktan sonra, en son çekiliş sonuçları anında kullanıcının önüne geliyor. Ayrıca  Milli Piyango bilet numaranızı da Yandex arama sonuç sayfası üzerinde açılan kutuya girip, ikramiye kazanıp kazanılmadığını öğrenmek de mümkün.

Ninja Kaplumbağalar Hızlı Başladı!