Bursalı Yazılımcı Teknoloji Dünyasını Sarstı!

beni arayan kim

Bursalı yazılımcı uygulama geliştirdi.

Mevcut uygulamanın, kurulduğu cep telefonunun ve rehberindeki tüm numaraları sisteme dâhil ettiğini anlatan Harun Budun, bunun üzerine daha güvenli arama yapmak için bir internet sitesi tasarladığını söyledi.

Budun, oluşturduğu internet sitesinin kaynağının bilinmeyen numaraların tespit edildiği Dünyaca ünlü uygulama olduğuna işaret ederek; “Mevcut mobil uygulamayı cep telefonuna indiren vatandaşın rehberindeki kayıtlı kişiler de otomatik olarak sisteme dâhil oluyor” dedi.

Benzer bir internet sitesinin kısa bir süre önce İngilizce olarak yayınlandığını dile getiren Budun, şunları kaydetti: “Dünyanın pek çok ülkesinde, özellikle Avrupa’da ve son yıllarda ülkemizde yaygın olarak kullanılan uygulamayı telefonuma yükleyerek rehberimi uygulama ile paylaşmak istemedim.

beni arayan kim

Ancak beni arayan numaraların da kime ait olduğunu bilmek istiyordum. Bu nedenle aklıma bunun internet sürümünü yapmak geldi.

Yoğun bir çalışmayla siteyi geliştirdim ve internet kullanıcılarının hizmetine sundum. Benim geliştirdiğim “www.beniarayankim.com” adresli internet sitesi üzerinden isteyenler kime ait olduğunu merak ettikleri telefon numaralarını internet üzerinden güvenle sorgulayabilir.

Kendi rehberlerindeki numaralarını ise sisteme dâhil etmemiş oluyorlar. Sitemiz sayesinde vatandaşlar merak ettikleri telefon numaralarını internet üzerinden öğrenebilir” şeklinde konuştu.

Uzaydan Gelen İlk 4K 60fps Video