BTS Disney Plus ile anlaştı

1 1

BTS hayranlarının Disney Plus’ta dikkat etmesi gereken oldukça fazla içerik var. Dijital yayın hizmeti, Disney’in “beş ana içerik başlığı” olarak tanımladığı şeyi platforma getirmek için BTS’in şirketi Hybe ile bir işbirliği yaptığını duyurdu.

BTS Disney Plus ile anlaştı. Bu başlıklardan en az üçünün ise BTS’i bir şekilde içerdiği onaylandı.

Disney+

İki özel proje arasında BTS: Permission to Dance On Stage — LA, grubun geçen Kasım ayında Sofi Stadyumu’ndaki canlı performansının 4K filmi ve BTS Anıtlar: Yıldızın Ötesinde, “son dokuz yılda geniş bir müzik ve görüntü kütüphanesine benzeri görülmemiş erişim” özelliğine sahip olduğu söylenen grup hakkında bir belgesel yer alıyor.

Disney Plus akışında reklamlar sunmaya başlayacak

BTS Disney Plus ile anlaştı

Disney Plus’a ayrıca BTS üyesi V ve şarkıcının ünlü bir şekilde yakın olduğu Parasite’den Choi Wooshik de dahil olmak üzere diğer eğlence sanatçılarının yer aldığı bir seyahat gerçeklik şovu olan In The Soop: Friendcation geliyor. Program, Disney’e göre “sürpriz bir geziye çıkma ve çeşitli boş zaman ve eğlence aktivitelerinin tadını çıkarma” grubunu sergileyecek. Başlık, BTS’yi uzak tatillerde takip eden iki sezonluk bir realite şovu olan BTS In the Soop’un bir yan ürünü gibi görünüyor. (“Soop”, Korece “orman” kelimesi olan 숲 üzerinde bir kelime oyunu.)

1 1

Disney Plus, Kardelen gibi başlıkları Asya-Pasifik pazarlarında en çok görüntülenen içerikleri arasında sayarak, Kore içerik listesini geçtiğimiz yıl düzenli olarak geliştiriyor. Şirket, 2023 yılına kadar “50’den fazla APAC Orijinaline” yeşil ışık yakmayı umduğunu belirtti.

Motorola RAZR 2022 tasarımı ortaya çıktı