BLU Life geliyor!

BLU Life geliyor!

BLU yeni model telefonu: BLU Life’ı satışa sunacak.

BLU Life şu özelliklere sahip olacak!

Telefonda; 64 Bit destekli 1.3 GHz hızında çalışacak MediaTek MT6735 Yongaseti yer alacak. 2 GB Ana Belleği; BLU bu modeli için tercih etmiş. 16 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefon; micro-SD Kartı Girişine sahip. Micro-SD Kartı girişi ile Depolama Alanını 64 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

5 inçlik Ekran, Yarı HD: “1280×720” çözünürlüğüne sahip. Çift SIM Kartı girişine sahip olan cihaz; 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0 ve GPS ile AGPS özelliklerini de üzerinde barındırıyor. 13 Megapiksellik Arka Kameraya, 5 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor. Her 2 Kameranın üzerinde de LED Flaş yer alıyor. Parmak İzi Sensörü de ayrıca cihaza güç katıyor.

2300 mAh’lık batarya ise cihaz için yeterli görülmüş. Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1.1’in yer aldığı telefon gelecek zamanlar da Android 6.0 Marshmallow’u da alacak. Gelecek zaman itibariyle cihaz ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak. Amazon üzerinden telefonu satın alma imkânına da sahipsiniz. Unutmadan cihaz; 120 Dolar yaklaşık olarak 359 TL Fiyat Etiketine sahip.

Snapdragon 820 hangi akıllı telefonlara hayat veriyor