Bitmeyen İnternet Kampanyası

gnctrkcll yeni logo

Gnçtrkcll, yeni bir kampanyayla gençlerin gönlünü çalmaya hazırlanıyor. Bitmeyen İnternet Kampanyası’nda 1GB ve üzeri internet içeren tüm genç paketlerinde, kotanın yarısı harcandığında paketler yeniden dolduruluyor.

İletişimde ve sosyal hayatta gençlere özel avantajlar sunan Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnctrkcll’in Bitmeyen İnternet Kampanyası 30 Nisan’a kadar geçerli. Yeni kampanya, ‘online kuşak’ın mobil internet ihtiyacını en verimli şekilde karşılamaya odaklanıyor.

Bitmeyen İnternet Kampanyası’nda, içinde 1GB ve üzeri (1GB, 2GB ve 3GB) internet olan tüm genç paketlerin yarısı bittiğinde megabaytlar geri geliyor ve paket yeniden ilk haline dönüyor. Bitmeyen İnternet Kampanyası’ndan, bahsi geçen internet paketlerini satın alan tüm gnçtrkcll’liler faydalanabiliyor.

gnctrkcll_yeni_logo

İnternet artık kolay kolay bitmeyecek

Geçtiğimiz günlerde “gençlere yeni şeyler denemeleri için ilham vermek” konseptiyle marka konumlandırmasını yenileyen gnçtrkcll, Bitmeyen İnternet Kampanyası’nın reklam filmiyle de bu konsepti destekliyor. Reklam filmindeki, “biz yeni bir şey denedik, şimdi sıra sende” vurgusu, gnçtrkcll’in yeni sloganı “E Hadi!” ile tamamlanıyor.

Huawei Ascend P8’den Yeni Görüntüler