Bitci Borsa, NPAI Token’ı listeliyor!

NPAI

Blockchain tabanlı teknolojilerin gelişimini desteklemek adına çalışmalar yürüten kripto para borsası Bitci, bu kapsamda blockchain ve yapay zekâ entegrasyonuyla geliştirilen NPAI Token’ı ekosistemle buluşturmayı hedefliyor.

 Geçtiğimiz dönemde, sahip oldukları yenilikçi yaklaşım doğrultusunda blockchain teknolojisini desteklemeye yönelik adımlar atan borsa, şimdi de blockchain teknolojisi ve yapay zekâ entegrasyonun kullanıldığı NPAI NeuroPulseAI Token’ı listeliyor.

Ön satışı gösterilen yoğun ilgiyle birlikte kısa sürede tamamlanan NPAI yani NeuroPulseAI Token’ın arzı 0,04 TL’den yapılırken, ön satışa katılma hakkı yalnızca Bitcicoin stake edenlere verildi. İlerleyen günlerde Bitci kullanıcılarının işlemlerine açılacak olan Token’ın listelemesi ise Vesting yöntemiyle yapılacak.

NPAI

Günümüzde, dijital içerik üretimi ve paylaşımı hızla artarken görsel içerikler, özellikle sosyal medya platformlarında büyük bir önem arz ediyor. Bu yüzden kullanıcılar da haliyle daha çekici ve orijinal görseller oluşturarak farklarını ortaya koymak istiyor. Neuropulse.ai ise bu doğrultuda kullanıcılarının yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilmeleri için bir platform sağlamayı amaçlıyor.

Bitcichain tabanlı bir blockchain ağı kullanan NeuroPulse AI bu sayede kullanıcıların görsellerini güvenli bir şekilde saklamalarını ve paylaşmalarını sağlarken, akıllı kontratlar da kullanıcıların platformdaki etkileşimlerini kaydetmek ve otomatikleştirmek için kullanılıyor.

Çocukların kimlik bilgilerini çalıp  para aklıyorlar