BiTaksi ve Uber, Demokrası ve Şehitler Mitingi’ne Ücretsiz Taşıyacak

1470474846 MG 3741 prv

15 Temmuz’daki karanlık gece de demokrasine sahip çıkan halk, yarın yine demokrasi için toplanacak. Yarın(7 Ağustos) İstanbul Yenikapı’da yapılacak olan mitingde Cumhurbaşkanı ve tüm siyasi parti liderleri katılacak. Bitaksi ve Uber’de mitinge insanları bedava taşıyacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta yaptığı çağrı ile tüm siyasi partileri ve halkın her kesimini 7 Ağustos’ta Yenikapı’da Demokrasi ve Şehitler Miting’i yapmaya davet etmişti.  Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  katılacağı miting’de toplumun bütün kesimleri buluşarak demokrasisine sahip çıkacak.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak isteyen insanlar içinse toplu taşımanın yanında Bitaksi ve Uber’den de güzel haber geldi. İki firma da Pazar günü yapılacak olan miting’de insanları ücretsiz taşıyacağını açıkladı. Bitaksi yaptığı açıklamada 14.00-18.00 arasında Yenikapı’ya yapılacak  40 ₺’ye kadar olan yolculuklarda ücret alınmayacağını duyurdu.  Aynı şekilde Uber’de 13.00-19.00 saatleri arasında Yenikapı’ya gidişlerde 50 ₺’ye kadar ücret almayacağını açıkladı.  Ülkemizde hizmet veren yeni nesil taksi hizmetlerinin ikisi de sınır olarak belirledikleri ücretin aşılması durumunda sadece aşım ücretini alacaklarını açıkladı.

 

BiTaksi, 14.00-18.00 arasındaki Yenikapı bitişli kredi kartlı yolculuklarda 40 TL’ye kadar ücret almayacakken kullanıcıların ücretisiz taksi hizmetinden yararlanmak için özel bir şey yapması gerekmeyecek.

Uber ise yine Yenikapı bitişli yolculuklarda uberXL ve uberTaksi kullanımlarında 50 ₺’ye kadar olan durumlarda ücret almayacak. Uber uygulaması üzerinden 13.00-19.00 arasında uberXl ve uberTaksi çağırarak geçerli olacak uygulamada kullanıcıların ek bir işlem yapması gerekmeyecek.

Yerli girişim olan BiTaksi’nin Android platformu için Google Play Store‘da yayınlanan uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yine BiTaksi’nin Apple tarafından üretilen İOS cihazlar için Appstore‘da yayınlanmış uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çıktığı günden bu yana gündemden düşmeyen ve kendisine ait hiçbir aracı olamamasına rağmen milyonlarca liralık ciro yapabilen Uber’in  Google Play Store‘da yayınlanan uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yine Uber’in Apple tarafından üretilen İOS cihazlar için Appstore‘da yayınlanmış uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

BiTaksi uygulaması Appstore’dan http://bit.ly/XTRi2T ve Google Play’danhttp://bit.ly/XTRCi4 indirilebilir.

Vestel hız kesmeden büyüyor