Biostar İki Yeni Anakartını Satışa Sundu: Hi-Fi B85S3 ve H77MU3

B85S3

  Biostar H77MU3 modeli fiyat/performans oranı ile dikkat çekerken, Hi-Fi B85S3 modeli ise yüksek performansı ile oyun, eğlence, kurumsal uygulamalar için uygun bir ürün.

Biostar H77MU3 model anakart, Intel’in 3. ve 2. kuşak Core i7 ve Core i5 işlemcileri ile tam uyumlu. USB 3.0 desteği ile veri aktarım hızını yükselten anakart, Biostar’ın Yeşil Enerji Yardımcı Programı (Biostar GPU-Green Power Utility) sayesinde enerji tasarrufu da yapıyor. İşlemci yoğun kullanılmadığı zaman ekstra fazları devre dışı bırakan bu yardımcı program, sistemin gücünü verimli kullanmaya da yarıyor.

Android ve Apple uygulamalarını uzaktan yönetmeyi sağlayan BIO-Remote 2 teknolojisine sahip olan anakart, böylece bilgisayarı ev eğlence sistemine dönüştürmeye yardımcı oluyor. Aynı şekilde şarj yükseltme teknolojisi ile de iPhone’ların yüzde 42 daha hızlı şarj edilmesini sağlıyor. Biostar H77MU3 anakart, 4DIMM DDR3 1600/1333/1066 MHz bellek yuvaları ile güçlü sistem gereksinimlerine de cevap veriyor.

H77MU3-1

Oyun, eğlence ya da kurumsal uygulamalar için Biostar Hi-Fi B85S3

Diğer Biostar anakart modeli olan Hi-Fi B85S3 ise oyundan kurumsal uygulamalara kadar yüksek performans arayanlar için uygun bir ürün. Intel’in 4. kuşak Core i7 ve Core i5 işlemcilerini destekleyen anakart, 2 DIMM yuvası ile DDR3 1600/1333 16GB bellek kapasitelerine izin veriyor. Biostar’ın Hi-Fi teknolojisi sayesinde her ses yongası ayrı güç birimleri ile destekleniyor. Bu sayede daha güçlü ve temiz sesler elde edilebiliyor. Ayrıca dahili güçlü kulaklık amplifikatörü ile kulaklığın ses çıkış niteliği kolayca değiştirilip, ayarlanabiliyor.

Bu özellikleri ile oyun ve eğlence için ideal bir çözüm oluşturan Biostar’ın yeni anakartı, Intel’in SBA 2.0 (Small Business Advantage) teknolojisi ile de kurumlar için özelikle önemli olan güvenlik, yedekleme ve geri yükleme işlemlerini kolaylaştırıyor. Bunun yanında Intel Rapid Start teknolojisi ile bilgisayar uyku modundan çok hızlı şekilde çalışma moduna geçebiliyor. Bu da güç tasarrufu sağlamaya yardımcı oluyor. Kullanımı kolaylaştıran bir başka özellik ise Intel Smart Connect teknolojisi. Bu teknoloji ile otomatik ve aralıksız yapılan e-posta, sosyal ağ ve haber güncelleme gibi uygulamalara sürekli bağlı kalınıyor.

Internet Explorer Virüs Saçıyor