BioShock App Store’da

Bioshock para iOS

Bir süredir BioShock’un mobil platformlara geleceği söylentileri dolaşıyordu. Sonunda beklenen oldu ve BioShock App Store’daki yerini aldı.

2K Boston ve 2K Avustralya tarafından geliştirilen BioShock’un PC, Xbox 360 ve Playstation 3’ün ardından mobil ortamlara da geleceği söyleniyordu. Beklenen oldu ve sevilen oyun BioShock App Store’daki yerini aldı. Ancak oyun şuan için yalnızca Yeni Zelanda’daki cihazlara indirilebiliyor. Çok kısa bir süre içerisinde oyunun dünya çapında indirilebilir olacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

BioShock’un mobil platforma gelmiş olması oldukça ilgi çekici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun App Store’daki satış fiyatının ise yaklaşık 15 dolar olacağı söyleniyor.

BioShock’un gelişmiş grafikleri nedeniyle mobil cihazlarda oldukça fazla bir alan kaplayacağı aktarılıyor. Oyunun yaklaşık 1.50 GB yer kaplaması ön görülüyor. Bunun yanı sıra oyun malesef bütün Apple cihazlarda çalışmayacak. BioShock’un akıcı bir şekilde oynanabileceği cihazlar ise şöyle; iPad Air, iPad mini 2, 4. nesil iPad, iPhone 5S, iPhone 5C ve iPhone 5.

Türk Telekom’dan Retro Telefon ile Ayda 500 Dakika